آرشیو اسفند ماه 1397

IranMCT Management Consultants Team

برندسازی

۴۱۴ بازديد

اهمیت برندسازی

اهمیت برندسازی یکی از سؤال‌های مدیران سازمان‌هاست و زمانی این اهمیت بیشتری مشخص می‌شود که مدیری از سطح شناخت برند و میزان افزایش فروش سازمان خود توقع بالاتری داشته ، اما به آن دست پیدا نکرده باشد.

هیچ شرکتی ، بودجه بی پایان بازاریابی ندارد ، اصلا  هم مهم نیست که این شرکت چه میزان بزرگ است. برنامه برندسازی باید ترکیبی از برنامه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت بر اساس رشد بلندمدت است. هر کسب و کاری باید از اهمیت برندسازی در بازاریابی مطلع باشد.

برندسازی به یک حجم عظیمی از پول نیاز دارد ، اما هرگونه سرمایه‌گذاری بر برندسازی ، حتما منافعی را در بر خواهد داشت. در این مقاله به این تشریح اهمیت برندسازی خواهیم پرداخت تا مدیران سازمان‌ها با اطمینان خاطر را به برندسازی را آغاز نمایند.

 

دلایل اهمیت برندسازی در کسب و کار

 

  • برندسازی بر ترجیحات مصرف کننده اثر می‌گذارد.

اهمیت برندسازی در اثرگذاری بر انتخاب / روند تصمیم‌گیری مشتری ، نقش بالایی دارد . حجم بالایی از محصولات موجود در بازار ، موجب سردرگمی مصرف‌کنندگان شده است. مدیران خرید سازمان‌ها ، از برندهایی خرید می‌کنند که به نظر ریسک کمتر برایشان ایجاد می‌نمایند . مشتریان معتقدند که محصولاتی که توسط برندهای شناخته شده تولید می‌شوند از سایر محصولات مشابه ، عملکرد بهتری دارند.

  • برندسازی موجب افزایش درآمد یا سهم از بازار می‌شود.

هنگامی‌که یک شرکت به صورت جدی و قوی روی بازاریابی یا برندسازی تمرکز دارد ، درامد و سهم بازارش افزایش پیدا می‌نمایند. این بدان معناست که یک شرکت می‌تواند از چیزی که پیش‌تر بوده ، قوی‌تر شده باشد. این قدرت به شرکت این توانایی را می‌دهد که وارد یک حوزه جغرافیایی جدید شده ، برندسازی مشترک Co-Branding انجام دهد و یا فرصت‌های توزیع و پخش جدید را به دست آورد.

  • برندسازی عامل نجات از میان بحران‌ها

تویوتا ، به عنوان یکی از برندهای بسیار با کیفیت ، در سال 2009 محصولی تولید کرد که از نظر کیفیت یک کابوس بود. هرچند که این برند در طی سال‌ها عملیات برندینگ ، تصویر کیفیت را در ذهن مخاطبین حک نموده است. این مسئله به این برند کمک نمود تا در این بحرانی که در کشورهای دیگر به وجود آمده بود ، جان سالم بدر برد و اعتماد را در پیرامون محصولات خود حفظ نماید.

 

 ادامه :  

اهمیت برندسازی

اشتباهات رایج در هنگام استخدام فروشنده

۴۲۰ بازديد

اشتباهات رایج در هنگام استخدام فروشنده

اشتباهاتی که با استخدام فروشنده نامناسب آغاز شود ، حتما با کاهش درآمد مواجه خواهد بود.

متخصصان فروش نقشی حیاتی در افزایش درآمد یک شرکت دارند، اما استخدام کردن کارکنان اشتباه می‌تواند به زیان‌های مالی منجر شود. مطالعات CareerBuilder نشان می‌دهد که شرکت‌ها به طور متوسط  سالانه 14.900 دلار بابت هر استخدام بد در از دست میدهند، و این یک اشتباه رایج است – حدود  74 % مدیران معتقدند که آنان افراد اشتباهی را برای یک موقعیت شغلی استخدام کرده‌اند.

به عنوان یک مدیر فروش ، زمانی که کارکنان فروش جدیدی را استخدام می‌کنید ، می‌بایستی احتیاط مضاعف به خرج دهید – چرا که یک سیب خراب می‌تواند کل سیب‌های سبد را خراب کند.

اشتباه رایج استخدام فروشنده

آگاه باشید! تصمیمات استخدامی اشتباه می‌توانند فروش شما را به خطر بیندازند. دانستن اینکه چه اشتباهی در حال رخ دادن است، برای اصلاح کردن آن و حرکت موفقیت‌آمیز به سمت جلو اهمیت دارد. در اینجا 15 اشتباه در استخدام فروشنده ( استخدام نیروی فروش ) که به توجه مبرم نیاز دارند ارائه می‌شوند.

15 اشتباه در استخدام فروشنده ( نیروی فروش )

اشتباه # 1: نادیده گرفتن چک کردن معرف‌ها

هر نمایشی یک پشت صحنه دارد، و این موضوع در مورد نمایشی که یک کاندیدا در طول مصاحبه ارائه می‌کند نیز صدق می‌کند. هرگز رفرنس‌ها و معرف‌ها را نادیده نگیرید. آن‌ها را چک کنید – بیشتر وقت‌ها، شخصیت فرد در مصاحبه با شخصیت او در کار متفاوت است.

حل مشکل : پیشینه استخدامی فرد را در زمان غربال کردن کاندیداهای فروش بررسی کنید. برای چک کردن پیشینه کاری و عملکردی فرد به معرف هایی که او در فرم استخدامی ذکر کرده است تماس بگیرید.

اشتباهات رایج در هنگام استخدام فروشنده

طرح توجیهی تولید کود آهن کلاته FeEDDHSA

۵۵۹ بازديد

طرح توجیهی تولید کود آهن کلاته FeEDDHSA

طرح توجیهی تولید کود آهن کلاته FeEDDHSA

 و تولید کودهای سکواسترین آهن FeEDDHA, FeEDDHSA ,FeHBED, FeEDTA توانسته است تا اثر بسیار بزرگی در پیشرفت دانش تولید کود آهن در ایران داشته باشد.

طرح توجیهی تولید کود آهن کلاته FeEDDHSA برای مجموعه تولید با ظرفیت ۸۰۰۰ تن برای تامین کود آهن مورد نیاز داخل و صادرات برای این مجموعه تدوین شد. این طرح توجیهی برای جذب سرمایه گذار ( بیزینس پلن ، طرح کسب و کار تجاری ، Business Plan ) تهیه شده است.

طرح توجیهی

رنگ در برند

۴۳۰ بازديد

رنگ در برند و برندسازی

رنگ در برند ، برندسازی و بازاریابی اهمیت زیادی دارد زیرا اولین برداشت‌های صورت گرفته توسط مشتریان مبتنی بر رنگ می باشد. همچنین، رنگ راز تولید یک هویت برند خوب برای شرکت شما می‌باشد. رنگ ها چیزی بیش از صرفا یک کمک بصری هستند زیرا رنگ هیجانات، احساس ها و تجربیات را منتقل می‌نمایند. معانی در پس رنگهای مختلف وجود دارند و برای شرکت ها، این رنگ ها می‌تواند کمک کننده باشند اگر منطبق با این معانی انتخاب شده باشند زیرا انتخاب رنگ می تواند کسب و کار را تحت تاثیر قرار دهد – رنگ هم می‌تواند کسب و کار را بسازد و هم آن را بشکند.

قرمز،‌ آبی،‌ زرد،‌ سبز،‌ رنگ ها ممکن است تنها بخشی از مبانی باشند اما برای کسب و کار شما آنها نقشی حیاتی ایفا می‌نمایند.

چرا رنگ در برند اهمیت دارد؟‌

یک شاخه از روانشناسی  که “روانشناسی رنگ“‌ نامیده می شود به مطالعه رنگ ها و تاثیر آن بر رفتار انسان می‌پردازد.

روانشناسی رنگ سال ها قبل پدید آمد زمانی که مصری‌ها تاثیر رنگ ها بر خلق و خو را مورد مطالعه قرار دادند و از آنها برای توسعه کل نگر مورد استفاده قرار دادند. رنگ قرمز نماد افزایش گردش خون است،‌ رنگ زرد به معنی تصفیه بدن است،‌ رنگ آبی به منظور تسکین درد است،‌ رنگ ارغوانی برای مشکلات پوستی است،‌ رنگ نارنجی به منظور افزایش انرژی به کار رفته است و رنگ سیاه به معنی زندگی و تولد دوباره است.

در روانشناسی مدرن، کارل جونگ،‌ یک روانپزشک سوئیسی،‌ بر این باور است که رنگ ها و انسان ها ارتباطی خاص با هم دارند،‌ او می‌گوید “انسان‌ها واکنش‌های بدنی جهانی نسبت به محرک‌های رنگی دارند”. او همچنین می گوید “رنگ ها زبان مادری ناخودآگاه هستند”.


رنگ در برند و برندسازی