آرشیو بهمن ماه 1397

IranMCT Management Consultants Team

آمیخته بازاریابی

۴۳۱ بازديد

آمیخته بازاریابی ( آمیزه بازاریابی ، ترکیب عناصر بازاریابی ) 21P’s of Marketing Mix

آمیخته بازاریابی Marketing Mix چیست ؟

آمیخته بازاریابی ( آمیزه بازاریابی ) Marketing Mix از مهمترین مفاهیم بازاریابی است. بازاریابان حرفه‌ای و متخصصین از آمیخته بازاریابی برای تعیین استراتژی بازاریابی در جهت  جذب و حفظ مشتری استفاده می‌نمایند . آمیخته بازاریابی از عواملی تشکیل شده است که در کنترل مدیریت هستند. دو مفهوم از معروف‌ترین این مفاهیم  4P’s و 7P’s است. در تحلیل استراتژیک ، معمولاً 4P’s را برای شرکت‌های تولیدکننده‌ی محصول و7P’s برای شرکت‌های خدماتی معرفی می‌نمایند.

آمیخته بازاریابی Marketing Mix چیست ؟ ( بررسی 21p بازاریابی ) ترکیب عوامل بازاریابی

آمیخته بازاریابی متشکل از چهار عامل اساسی بازاریابی که معروف به 4p می‌باشد

4 P’s (Product Marketing Mix):    Product , Price , Place , Promotion

آمیخته بازاریابی متشکل از هفت عامل اساسی بازاریابی که معروف به 7p می‌باشد

7 P’s (Service Marketing Mix) :   Place , Price , Promotion , People , Process , Physical Environment , Product

 

21 آمیخته بازاریابی

باارزش‌ترین چیزی است که به مشتری ارائه می‌گردد اما لزوماً، این محصول، ملموس نیست. اساساً یک شرکت یا یک محصول جدید معرفی و یا محصول کنونی خود را توسعه می‌دهد. شامل : کیفیت، مشخصات و ویژگی‌ها، سبک، برندینگ ، وارانتی، خدمات پس از فروش.

1- محصول Product

  • محصولات مصرف‌کننده Consumer goods : محصولاتی که توسط مصرف‌کننده، استفاده می‌گردد. مانند: ساندویچ

  • خدمات مصرف‌کننده Consumer services : خدمات محیا شده برای مصرف افراد. مانند: آموزش

  • محصولات تولیدکننده Producer goods : محصولات تولیدشده برای استفاده کسب‌وکارها. مانند: دستگاه تراش

  • خدمات تولیدکننده Producer services : خدمات تولیدشده برای استفاده کسب‌وکارها. مانند : بیمه پیمانکاران

2- قیمت (بهاء) Price

قیمت‌گذاری باید رقابتی بوده و بیشترین سود را به همراه داشته باشد. استراتژی قیمت‌گذاری می‌تواند شامل سیاست‌های مرتبط با تخفیفت و هدایای نقدی و امثال آن است.

3- مکان (محل ارائه) Place

به محل خرید محصول توسط مشتری و یا نحوه رسیدن محصول به محل خرید اشاره می‌نمایند. این عمل از طریق کانال‌های مختلفی صورت می‌گیرد، مثل اینترنت، عمده‌فروشان، خرده‌فروشان

4- ترویج (ترفیع) Promotion

ازجمله روش‌های ارتباط با مشتریان است و در طی آن برخی پیشنهاد‌های انگیزشی به مشتری ارائه می‌گردد. در طی این ارتباط فایده‌ای که می‌تواند در اثر استفاده از یک محصول یا خدمت خاص به مشتری منتقل گردد، بیان می‌شود . این عمل بسیار اثربخش‌تر از تشریح صرف ویژگی‌های محصول و یا یک خدمت خاص است.


ادامه مطلب  : بازارایابی  آمیخته بازاریابی


آمیخته بازاریابی ( آمیزه بازاریابی ) 21P's of Marketing Mix

بازاریابی و فروش تلفنی

۴۶۹ بازديد
بازاریابی و فروش تلفنی

بازاریابی و فروش تلفنی یکی از روش‌های بسیار موثر ولی سخت برای کشف بازاریابی و فروش محصولات و خدمات است. هر فروشنده تلفنی حتما تمایل دارد که یک مذاکره فروش تلفنی حرفه‌ای و موفق با مشتری خود داشته باشد. اما بر اساس قانون پارتو 80/20 ، حداکثر 20% فروشندگان به این موفقیت دست میابند. برای اینکه یک فروشنده بتواند در میان این 20% قرار گیرد باید مهارت‌های بازاریابی و فروش تلفنی خود افزایش دهند.
آموختن مهارت‌های فروش حرفه‌ای از یک مشاور فروش حرفه‌ای سبب می‌شود تا شانس فروشنده در بستن قرارداد / فروش محصول یا خدمت افزایش یابد. در ادامه به بیان 9 تکنیک طلایی بازاریابی و فروش تلفنی خواهیم پرداخت ، این تکنیک‌ها به موفقیت شما در نهایی کردن فروش ، کمک بزرگی خواهد نمود.

تکنیک بازاریابی و فروش تلفنی Sales Marketing Telesales Telemarketing
9 تکنیک طلایی بازاریابی و فروش تلفنی
1- به مشتری فشار وارد نکنید ، اما
در کتاب‌های فروش ( چاپ شده تا دهه 90 ) و همین‌طور از سوی مدرسین فروشی که تجربه عملی فروش ندارند و فقط سخنران هستند ، گفته می‌شود که باید برای فروش بیشتر باید حداکثر فشار را باید بر مشتری اعمال نمایید. اگر مقاله ما در خصوص جملات منسوخ شده فروش را مطالعه نموده باشید ، خواهید دید که دوران فروش با فشار بر مشتری بالقوه گذشته است.
فشار به مشتری ، نه تنها به شروع فرایند مذاکره نخواهد انجامید ، بلکه موجب فراری شدن مشتری راغب خواهد شد. مثل شرکت‌های ثبت برند ( شرکت‌های حقوقی ) که هرروز به ما زنگ می‌زنند با یک جمله ثابت